Verschillende Kerstmenu’s en acties


Kerstbrunch op eerste en tweede Kerstdag

Op eerste en tweede Kerstdag kunt u bij ons brunchen. Prijs 37 euro p.p. (24 euro voor kinderen van 12 jaar en jonger). De aanvangstijd is 11:00 of 11:30 (eindtijd: circa 13:30)
Ons brunch-buffet is rijkelijk gevuld met onder andere:
–  Drank: jus d’orange, appelsap, melk, huiswijn en cava (brut)
–  Soep: bospaddenstoelensoep (vega)
–  Charcuterie: carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaan, diverse soorten ham en wildpaté
–  Vis: gerookte makreelfilet, gerookte zalm en gerookte heilbotfilet
–  Kazen: kaasplateau met diverse kazen, waaronder brie, geitenkaas en boerderijkaas
–  Salades: (vegetarische) huzarensalade en veganistische Griekse salade
–  Brood: diverse broodjes, waaronder kerstbrood, stokbrood, zachte broodjes en waldkorn
–  Warm: diverse groentequiches, saté van gemarineerde kippendijen, groentekroketjes en roerei met Parmezaan en bosui
–  Desserts: minigebakjes, bavarois, taart en vers fruit.
U kan vanaf nu reserveren via: info@restaurantdezessprong.nl en via ons telefoonnummer: 0575-494202

Kerstmenu op Kerstavond en tweede Kerstdag

Op Kerstavond en tweede Kerstdag kunt u gebruik maken van ons Kerstmenu. Prijs 37 euro. p.p. Dit bestaat uit de volgende drie gangen:
Amuse van het huis
Pastinaaksoep met pancetta-crumble
Hertenbiefstuk met kruiden en rode wijnsaus (of op reservering: een vegetarisch stoofpotje)
Grand dessert (met .a. ijs, bavarois en chocolade) 

Drie of vijf-gangen actie menu voor december en januari (m.u.v. feestdagen)

Op reservering kunt u gebruiken maken van ons drie- of vijfgangen actie menu. Dit kan ook in de weekenden. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is duidelijk bij uw reservering aan te geven dat het om het actiemenu gaat. Dit in verband met de dagelijkse inkoop. Het menu is als volgt samengesteld (en het driegangen menu is ook vegetarisch te bestellen, waarbij het vlees uit de gerechten wordt weggelaten en de hersenbiefstuk wordt vervangen voor een oesterzwamburger):
 
–       Pompoensoep met kokosmelk
–       Hertenbiefstuk met knoflook en thijm (of voor vegetariërs: de vegetarische oesterzwamburger uit Deventer)
–       Kaneel Panna cotta met Amaretto en kaneelsaus 
–        € 22
 
5 gangen menu: 
–       Kleine salade met eendenborst en mango 
–       Pompoensoep met kokosmelk
–       Gevulde portobello met spek en geitenkaas
–       Hertenbiefstuk met knoflook en thijm  
–       Kaneel Panna cotta met Amaretto en kaneelsaus 
–        € 32